Başyayla Tomurcuklar Anaokulu

Vizyon: TOMURCUKLAR ANAOKULU OLARAK BİZ İSTİYORUZ Kİ; *YÖNETİCİ ,ÖĞRETMEN,ÖĞRENCİ, VELİ VE PERSONELİMİZ; *SEVİNCİ, MUTLULUĞU,HÜZNÜ PAYLAŞSIN *ÜLKESİNE VE MİLLETİNE FAYDALI OLMAK İÇİN ELDEKİ TÜM İMKANLARI SONUNA KADAR KULLANSIN *ZAMANIN BİR MÜCEVHER OLDUĞUNU ÖĞRENSİN *SADECE BİLGİYLE DEĞİL,BİLDİKLERİNİ UYGULAMAYLA BAŞARILI OLUNACAĞINI BİLSİN *HİÇ KİMSENİN BİR DİĞERİNE ÜSTÜNLÜĞÜNÜN OLMADIĞINI BİLSİN VE ONA GÖRE DAVRANSIN *KARŞILIKLI SEVGİ VE SAYGI İLE HER GÖRÜŞÜ DİNLESİN VE TARTIŞSIN *KİMDEN GELDİĞİNE BAKMADAN TÜM DOĞRULARI KABULLENSİN

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİ;ATATÜRK İLKE VE ESASLARINA BAĞLI , ÇAĞDAŞ ,VATANINI SEVEN,AİLE VE İNSAN SEVGİSİNİ BENİMSEYEN,MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI,ÇEVRESİ İLE İYİ İLİŞKİ KURABİLEN,DÜRÜST,İLKELİ,DÜŞÜNCELİ,HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN,SAYGILI VE KÜLTÜREL ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE HOŞGÖRÜLÜ,KENDİNE GÜVENEN,SEVGİ DOLU,PAYLAŞIMCI,EL BECERİLERİ GELİŞMİŞ BİREYLER OLARAK İLKOKULA HAZIRLAMAK...

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tomurcuklaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Başköy mahallesi Cumhuriyet caddesi No127 BAŞYAYLA KARAMAN

Yerleşim Yeri - Şehir merkezi

Adres - Başköy mahallesi Cumhuriyet caddesi No127 BAŞYAYLA KARAMAN

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için yürüyerek yada özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Şehirler arası ulaşım otobüs firmaları ve özel araçlar ile sağlanabilmektedir. Her gün Konya ve Karaman´a giden otobüs seferleri mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklık : 190 km İlçeye uzaklık : 0 km